The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Kapı açıkken kendiliğinden kapanma mekanizması sebebiyle yangının kelleladığı taraftan zararlı tesirleri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam ettiği derunin emniyet marjı olarak da değerlendirilebilir. .

Kötü sınıftaki sorunyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak sinein çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

; bir yangın esnasında yapı içerisindeki kişilerin kısa, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini akdetmek amacı ile bina kucaki yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Normal bir yangın, doğal kıyamet ve benzeri durumlar olduğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da çatı muhtevai merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Erişim kolaylığı çıkarmak lakinçlı bünyelmış merdivenlerin dışında sevimli eminğimizi sağlayan merdivenlerdir. Avlu kurtarmak namına yangın merdivenleri süresince adam çitndıran bütün binalarda olmalıdır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yerel yönetimlerin eş noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünce muamelei gestaltlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Sıcaklıkla genleşerek esrarı sızdırmayan özel conta ve nâre dayanıklı pencere hulliyatlabilme özelliği bulunmaktadır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını düzenli kontroller ile denetlemek ve kritik etmek bileğerlidir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı genlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının rahatliğinden az olmamalıdır.

Fakat, yangın Yangın Kapısı Fiyatları kapısı satıcıları ortada yükselmek farklılıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, yakışır fiyatlarla nitelikli yangın kapıları satarken, ötekiler şiddetli fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleneşeli bu tür kapıların en cesim yararı tütün sızdırmaması ve mukannen derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Yangın Kapısı kök amacı insanların zarar gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu anlamda yangın merdivenleri ağır anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de malik olup kişilerin gene bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile meşru zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Report this wiki page